perjantai 7. syyskuuta 2012

Piggu bööbiilejä

D6F -poikueesta olisi vielä kolme vaavia vailla omia koteja.
Poikaset ovat luovutusikäisiä.
 
Tämä yber rauhallinen black neitokainen on kuin "naulittuna" käteen. ;)
Todellinen sydänten murskaaja ja oikein ihana lemmikki! Kunnon poseeraaja.
Tästä nätti tyttö naaraslauman jatkoksi tai mahdollisuus saada meiltä kaveri myöhemmin. Olisin kiinnostunut myöskin sijoittamaan neidin, väri ei ole paras mahdollinen(mokomakin kuuraparta. :D), mutta luonne, sekä tyyppi ainakin tällä hetkellä ja sukutaulu ovat sellaiset, jotka miellyttävät meikäläistä aivan erityisesti. 

 Nutmeg patched poika ei jää näin keltaiseksi, mitä kuvassa. Turkkiin tulee vielä musta tippaus ja väri muuttuu aavistuksen rusehtavammaksi. Poika on pesueen tättähäärä! Kaikki on todella mielenkiintoista ja tutkimisen arvoista. Valokuvien otto vaan tuppaa olemaan hankalaa, kun poika kiikkuu sormet kiinni kamerassa tai nousee äkisti tähyilemään maailmaa, jolloin miltei kaikki kuvat ovat sumeita tai muuten vain tärähtäneitä. ;) Helppo käsitellä ja käännellä, vaikka onkin eläväinen. Myydään alla olevan velipoikansa kanssa ainoastaan lemmikkikotiin. 

Ja sitten vielä meidän pikku black piiperö! Suloisempaa pikku poikaa saa todella etsiä! Poika ei ole arka, mutta ehkä hieman ujohko. Kooltaan poikueen pienin, mutta kasvanut moitteetta(ei naksunut tms ongelmia) ja omaa ison syrämmen <3 Tykkää hellyydenosoituksista ja viihtyy kädellä. Omaa muutaman valkoisen varpaan ja myöskin alahuulessa on hieman valkoista. Myydään mieluiten yllä olevan velipoikansa kanssa yhteiseen lemmikkikotiin, sillä pojat tulevat keskenään todella hyvin toimeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti