tiistai 3. maaliskuuta 2015

Muutto on ohi

Uusi vuosi, uusi asunto ja uudet kujeet! 
Voin kertoa, että tätä kaunista kotia ja sen avainten saantia odotin itse asiassa paljon enemmän kuin joulua. :) En oikein vieläkään pysty käsittämään, että tuo niin ihana ja tunnelmallinen pikku huoneisto on minun. <3

Paikat ovat vielä toistaiseksi mullin mallin. Tavarat hakevat yhä paikkaansa ja totesinkin tuossa, että mun tulee hankkia muutamia tavaroiden säilytykseen liittyviä huonekaluja. Haaveissa olisi niinkin simppeli asia kuin isohko säilytyslokerikko tai jokin muu vastaava, johon yhteen (tai kahteen) laatikkoon saisi kaikki käsityöt, yhteen koulujutut, yhteen gerbiilijutut ja niin edelleen... Mieli kaipaa järjestelyä ja järjestystä. :D Joitain muuttolaatikoita on yhä purkamatta ja ne odottavatkin nyt siististi yhdessä nurkassa purkajaansa. Gerbiilit tosiaan muuttivat asuntoon ensimmäisinä ja kani muuttaa näillä näkymin viimeisenä, parin viikon kuluttua. Furmis on tosiaan yhä perheelläni hoidossa, koska ristiturpa on turhankin kova ressaamaan ja muuttopuuhissa se reppana olisi vain sählännyt ympäriinsä ja säätänyt minkä kerkiää. Näin ollen se olisi osittain jopa ollut tiellä ja eniten tässä pelkäsinkin, että sen kanssa olisi vielä sattunut jokin vahinko. Vahingosta puheen ollen. Muuton yhteydessä yksi lasiterraario otti pahasti osumaa; lasiovessa särö, pohjassa paha iskemä ja kaiken kukkuraksi yksi lista irtosi. Korjaustoimenpiteet alkanee sitten, kun keksin jostain rautakaupan, josta saisin korvaavan listan. Lasiliikkeestä todennäköisesti saan uuden oven ja pohjan kanssa ajattelin menetellä siten, että suojaan sen kokonaan. Pohjassa oleva iskemä ei kuitenkaan haittaa käyttöä sen suuremmin, kunhan eläimet eivät pääse siihen käsiksi (vai pitäisikö sanoa tassuiksi? :D)

Sen pitemmittä puheitta, tässä muutama kuvatus uuden gerbolan tiloista. Kuvat on otettu huonohkolla puhelimeni kameralla, joten tuntuu, että muun muassa mittasuhteet ovat hieman hukkateillä.   


Gerbiileiden ensimmäisen illan väliaikaista majoitusta. 


Vesipullojen täyttöä, tuoreruokaa ja terraarioiden odottelua...


Olohuone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti