sunnuntai 28. elokuuta 2011

Halikko 27.8.

Huh, mikä reissu! Halikon näyttelyiden jäljiltä täällä tosiaan keräillään itseään. Tulin ajaneeksi yksin semmoiset liki 700km ja edellisenä yönä olin nukkunut nelisen tuntia. Todettiinkin Maikkoon kanssa, että ei kiitos enää ikinä näin pitkää matkaa ja kahta ajamis kertaa yötä vasten. Viime kerralla meillä olikin tutun tutulta ilmainen yöpaikka käytössämme ja kaiken puolin aikaa enemmän valmistella eläimiä.

Tämä reissu meni meillä näyttelyiden osalta aikalailla penkin alle. Gerbut hikosivat ihan hulluna koko matkan, vaikka teit mitä ja turkit olivat kerta kaikkiaan niin pilalla, että tämän viikon puunamisista ei ollut enää tietoakaan. Paikan päälle päästyämme ei ollut enää paljoakaan tehtävissä, kun siellä oli yhtä kuuma kuin autossa ja omat eläimeni arvosteltiin viimeisimpien joukossa. Lilacit vetivät oikein koko näyttelyn pohjat, kukaan ei saanut edes L1:stä, eivät jopa ne, joilta se löytyy jo entuudestaan. Ainoastaan yksi eläin sai L1 ja oli näyttelyn Paras Yksivärinen Uros. PYU: 25. Havukka-ahon ajattelija, black uros, kasv. & om. Marica Toppari.
Päivään mahtui kyllä paljon hyvääkin lukuisista vastoinkäymisistä huolimatta. Maikkoon rotta lapsoset pääsivät hyvään kotiin, Hesen hampurilaiset pelastivat meidät varmalta nälkäkuolemalta, näyttelyssä näki pitkästä aikaa paljon tuttuja ja juttua riitti todella paljon kaikesta taivaan ja maan väliltä, syötävän hyviä argenteja näkyi muutama(*drool* minullekin joku päivä semmoinen ihanuus!*__*), automatkalla tuli pohdittua ja juteltua paljon kuluneen vuoden asioista ja vähän niitä sun näitä liittyen eri värien kasvattamiseen yms ja sain kerrankin ajaa autoa kyllästymispisteeseen asti! hehhee. 
Lisäksi näyttelyiden kautta löytyi pari rottaa ja hiiri ja meidän Gerbolamme sai uuden viiksen vinguttajan; lilac uros Staminan. <3 Kiitokset Mirtsille ihanasta pojasta!

 Kuva Halikon nuorisoseurantalon sisätiloista.

 Rottien agilityrata.


Gerbiilien silppurikisat.

Gerbiilien nurkkaus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti