torstai 28. maaliskuuta 2013

Väsymys ja Jännitys

Siinähän tuo maaliskuu tuli, oli ja meni! Ihan järkky kuukausi! :D Noin nelisen viikkoa olen elänyt semmoista arkea, että hyvä, kun on ehtinyt omaan koppaansa illalla maate. Joka aamu seitsemäksi töihin ja tämän 8,5h seisomatyön päätteeksi tukkaputkella suihkun kautta Seinäjoelle istumaan 3-4h:ksi luennoille. Syömisestä ja nukkumisesta on tullut hieman tingittyä ja sen kyllä alkoi kroppakin huomata hyvin varhaisessa vaiheessa. Ihmettelen kyllä suuresti niiden ihmisten jaksamista(ja mielenterveyttä), jotka jaksaa tämmöistä rulianssia ihan normaalisti. Joka päivä on ollut yhtä juoksemista ja mitään ei saa jäädä liian kauaksi aikaa märehtimään tai seuraava juttu kärsii jotenkin. Hankala jotenkin selittää, mutta tuntuu kuin en olisi ollut kuukauteen oma itseni. :D Mitään erikoista ei ole tapahtunut, en muista esimerkiksi mitään tiettyjä päiviä tai mikä päivä on milloinkin, koska kaikki ovat olleet suhteellisen samanlaisia ja toteuttavat pitkälti samaa kaavaa kera sen kaiken kiireen(+mahdolliset säätämiset, kompromissit jne.). Odotan todella sitä, että elämässä olisi taas yhtenä päivänä vain koulua ja toisena töitä, eikä kumpaakin sikin sokin siellä täällä ja yhtäaikaa.

Jotenkin järkkyä ajatella, että en ole nähnyt tiettyjä, hyvin läheisiä ihmisiä tyyliin kolmeen viikkoon, vaikka normaalisti ollaan nähty useampana päivänä viikossa tai edes sen kerran viikossa vietetty päivä yhdessä jne. Yhtäkkiä tuntuu siltä, ettei enää mukamas "tunne toista" tai jotenkin outoa, ettei tiedä yhtään mitä toinen on tämän ajan puuhaillut. :D Olen elänyt kuin jossain sumussa. Välillä toki olen puhelimeenkin ehtinyt puhua, mutta en todellakaan ole ollut tavoitettavissa keskellä päivää tai iltapäivällä.

On myös hieman paha mieli siitä, etten ole ehtinyt eläimienkään kanssa viettämään aikaa kuten normaalisti tämän(onneksi väliaikaisen) arkeni keskellä. Viikonloput onkin sitten menneet pitkälti nukkuessa, voimia kerätessä, makoillessa, lukien, pyykkiä pesten ja siivoillen. Onneksi elämän ei tarvitse olla näin melankolista normaalisti eikä enää kauaa muutenkaan. Loma tulee mulle todella tarpeeseen, samoin kuin eräs pieni palkkio, jonka itselleni hankin tämän uurastuksen vuoksi. ;) Hintaa tälle jutullehan tuli ihan kivasti, monia ongelmia tuli vastaan ja vasta eilen aloin todella uskomaan tähän koko juttuun(tätä on suunniteltu kuukausia), että tää todellakin onnistuu ja mua odottaa ensi viikolla hakureissu Tampereelle. Tästä jutusta tulen kertomaan lisää seuraavassa päivityksessäni, mutta yhden vinkin voin antaa kuvina, jotka ovat tämän näköiset. ;)
Ja ettei mene liian oudoksi, niin kyllä, tämä juttu liittyy edelleen eläimiin, vaikka tähän animaatio sarjojen hahmoja mukaan vedinkin. On muuten ihan huippu sarjat ja (rakastettavat) hahmot. :D Tullut hieman katsottua Futuramaa ja American Dad:iä huilaillessa. Juuri meikäläiseen purevaa huumoria ja yli väsyneenäkin helppoa ja viihdyttävää katsottavaa.

Voi miten sitä jaksaa aikuisten oikeesti odottaa ensi viikkoon?! Oon ihan sekaisin jännityksestä ja oon alkanut kyttäämään sähköpostia ihan alituiseen! Tänään tsekkailin jo autoakin sillä silmällä, että hey beibi, ensi viikolla me lähdetään kahdestaan reissuun! Hah! Kuten sanottu, mun jutut on ollu tätä luokkaa(lue: väsynyttä) jo ties kuinka kauan! Tahtoo maate! :D Hyvää pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti