sunnuntai 11. elokuuta 2013

Muovia ?!?

Ostin tässä jokin aika sitten Versele-Laga Snack Nature Proteins 150g -pussukan. Tarkoituksenani oli sekoittaa tämä isoon satsiin gerbiileiden ruokaa. Olen pitänyt tätä hyvänä vaihtoehtona, kun ruokavalioon pitää saada jotain energiapitoisempaa tavaraa pellettien sun muun ohelle. Tuote sisältää äyriäisiä ja hyönteisiä, jotka ovat oikein mukavaa vaihtelua sekasyöjälle kuten gerbiilille, joka kuitenkin tarvitsee jostain proteiinia.

Kaadoin pussin sisällön siivilään tarkastellakseni ruokaa(teen tämän aina varotoimenpiteenä ja suosittelen myös muille) ja huomasin heti seassa yhden ison ja omituisen mallisen palan. Mitäpäs muutakaan kuin muovia?!? Pahoittelen kuvien laatua, mutta eipä tuosta muutenkaan osaa sanoa, että mistä se mahtaa olla peräisin. Muistuttaa vähän jotain legoa ja näyttää kuin se olisi kenties jonkin muovisen jutun kulmasta tai reunasta haljennut pala. Toimitan tämän kappaleen takaisin liikkeeseen lähipäivinä ja katsotaan, mitä siitä sanotaan. Tuskin tämä johtaa mihinkään ihmeellisiin toimenpiteisiin ja sattuuhan näitä. Tosin mun kohdalle näitä ylläreitä on sattunut vuosien varrella jos minkämoisia ja tuntuu kuin ne olisivat vain lisääntyneet viime vuosien aikana. Purupaalista on löytynyt sinistä muovia ja kiviä, kaupan heinäpussista kuollut hiiri jne...4 kommenttia:

 1. HYI nyt kyllä tarkastan tarkkaan kaikki koska omalle kohdalle ei ole mitään ihmeellisyyksiä sattunut. Mitä nyt jotain perhosen seittiä jossain ruokapussissa joskus ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aina kannattaa ihan varmuuden ja mielenrauhankin vuoksi tsekata ostoksensa läpi. :)

   Poista
 2. Kaveri pitää eläinkauppaa ja asiakas oli kerran valittanut, että miten niiden heinässä saattoi olla juurikin joku kuivunut pieni raato. Että eläinkaupassa pitäisi myydä STERIILIÄ heinää. Joopa joo, sieltä samalta pellolta sekin heinä tulee kuin niiden isojenkin paalien heinä... Tosin, luulisi, että heinää uudelleen pussittaessa tuollaiset huomaa, mutta ei näköjään sitten. Mutta eniten huvitti tuo steriili. :D
  Omasta heinäpaalista on tullut vastaan mm. kuivunut sammakko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan STERIILI! :D Huvittaisi kuulla, että millaiseksi paikaksi nämä ihmiset kuvittelee heinäpellon? Tai sen paikan, jossa nämä heinät mahdollisesti kasvavat? Tai millainen se sterilointi prosessi mahtaisi olla? Heinät yksitellen jonkun koneen läpi ja kauhean tarkka laadunvalvonta tiimi siinä vieressä vai? :D

   Poista