sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Eläinten viikko!

"Tassunjälkiä perseessä. Lisää tämä statukseesi, jos luonasi loisii kiittämättömiä elukoita, jotka vievät aikasi, rahasi ja hermosi. Kaikesta tästä huolimatta nuo pienet perkeleet valaisevat päiviäsi ja tulevat jatkossakin rapaamaan housusi ja karvaamaan nurkkiasi."
Totta vai tarua? ;) Hehhee.. Sain kyllä hyvät naurut tuosta. Pitää kyllä niin paikkaansa meillä. Välistä meinaa mennä hermot, mutta hetkeäkään en antaisi pois. <3 Eläinten viikko tosiaan oli ja meni. Itsellä on koko viikko ollut niin kiirettä, että en ole paljoakaan ehtinyt panostaa. Nyt jälkikäteen harmittaa ihan hirveästi.. Olisihan sitä hyvin voinut mennä esim. jonnekin ala-asteelle luennoimaan pikkujyrsijöistä jne, mutta aika.. voi kumpa sitä olisikin ollut enemmän. Lehdissä on kyllä ollut tällä viikolla todella mukavasti juttuja liittyen pikkujyrsijöihin. Minä totta kai intopinkeänä niitä sitten leikkasin ja skannailin talteen minkä kerkesin. :D 
Tämä viikko on tullut keskityttyä pitkälti töissä käymiseen ja 30 sivuisten harjoitustöiden työstöön. Ihan hirvittävää rampata joka toinen päivä kirjastoissa ympäri lakeuksia metsästäen lähdemateriaalia. Hankintatoimen työni kariutui jo kerran ja piti aloittaa täysin uusi työ uudella aiheella. Enää on kolme päivää aikaa palautukseen ja sitten pitäisi olla myös valmis esittämään työ koko luokalle. *paniikki paniikki* Ei suinkaan.. Pois se minusta! Munhan piti aloittaa stressittömämpi elämän tyyli kesän jälkeen! :) Mutta saas nähdä.. Tänään tosiaan sain muutaman hassun sivun valmiiksi, kun alkoi ketuttamaan oikein kunnolla. Päätin siinä sitten lähteä pyöräilemään(josko se päänsärky ja väsymys antaisi periksi), jonka jälkeen keksin jostain tuntemattomasta syystä lähteä kaupoille ja kuinka ollakaan.. Huomaan kellon olevan kahdeksan ja olen 80e köyhempi. Eikun vaan äkkiä kotia syömään ja siivoamaan marsujen häkkejä. :D
Tulin ostaneeksi paljon kaikenlaista oikeasti tarpeellista; hiusvärin (punaisen totta kai!),kumihanskoja, jätesäkkejä, Buklee maton(violetin! voi kuinka kauan olenkaan tätä hinkunut!), ison kasan erilaisia Polku sarjan lankoja, uusimman Hopeanuoli pokkarin, luomivärisetin, uuden kajaalin, huonekasville lannoitepuikkoja, siniset leggarit, hiusharjan, banaanisuklaata (<3), lämpöiset Thinsulaten lapaset sekä elukoille herkkuja eläinten viikon kunniaksi. :) Oikein kunnon hemmottelureissu! Tuli kyllä tarpeeseen eikä kaduta yhtään. Kerrankin voin sanoa, että näitä oikeesti tarvitsin. Vältyin jopa heräteostoksilta. Yksi nuori traakkipuu mua jäi kaupan hyllylle vaivaamaan, mutta katsoo sen hankintaa sitten myöhemmin, kun sellaiselle on enemmän tilaa. ;)
Tosiaan, elukoille satuin löytämään Prestigen ale tuotteita. Pähkinä cocktailissa oli kaksi päivää päiväystä jäljellä, juusto "snakseissa" viikko ja lopuissa reilut pari viikkoa. Cocktailin jaoin hetki sitten terroihin ja voi sitä riemua! Gerbiilit ja hamsteri pistelivät herkut naamaansa erittäin hyvällä ruokahalulla. Tuskinpa missään terrassa enää on muruakaan jäljellä, niin hyvin näyttivät kaikki nuolevan näppiensä välit. :D Juustonaksut ovat olleet aina meillä suuressa suosiossa. Näitä ei ole hetkeen tullut ostettua, kun niitä myivät vain harvat liikkeet ja joskus niiden hinnat heittelevät todella laidasta laitaan riippuen ostopaikasta. Tämä päivä kyllä vedettiin oikein kunnolla ranttaliksi ruokavalion suhteen, heh. Koko ilta mennyt herkutellessa niin ihmisillä kuin eläimilläkin. :) 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti