perjantai 30. syyskuuta 2011

Pientä nikkarointia

Huomenna on töiden ja koulujuttujen jälkeen hyvää aikaa alkaa nikkaroimaan. Nyt kun Börje, Havu, Haitekki ja Stamina ovat huomisen päivän Himangan näyttelyssä, voin hyvin rakennella rauhassa pariin terraan väliverkot ja kiinnittää useampaan terraan uunitettuja oksia kiipeilemistä ja tähystelyä varten. Voin vain kuvitella, miten väsyneitä pojat ovat huomen illalla. Ovatpa ainakin terrat puhtaina ja varustettuina uusilla virikkeillä, kun tulevat takaisin kotiin. :) 
 

Vähän kyllä jännittää, että mitä niistä huomenna mahdetaan sanoa. Piti läärätä ja pusutella pojat oikein kunnolla läpi ennenkö pakkasin ne kuljetusbokseihin. Vähän haikeaa, kun ei itse pääse mukaan näyttelyihin.. Olisi ollut kiva nähdä muutamia tuttuja, joita ei ole hetkeen ehtinyt näkemään. Edellisestä PPKJY:n näyttelystä tuntuu muutenkin olevan pieni ikuisuus. Mutta eipä voi mitään. Satsasin muuten kerrankin oikein kunnolla ja ajatuksella poikien eväisiin ym. Pakkasin heinää, paperia, nessuja, pahvia, ruokaa ja herkkuja bokseihin, että olisi jotain tekemistä, kun matkat ovat suht pitkät samoin kuin koko näyttelypäivä. Toivon mukaan Haitekki jaksaa keskittyä paikalla olemiseen, kun se vihdoin 'vapautetaan' boksistaan...

Tuossa päivällä mulla iski ihan yhtäkkiä joku ihmeellinen ja kauhea ikävä.. Piti heti töiden jälkeen mennä katsomaan Mariskaa kotopuoleen. Siellä se nukkui Kamin kanssa rauhallisesti orrella ja kuunteli, kun sisko harjoitteli pianon soittoa. Mariskalla oli selvästi ollut myös kova ikävä ja sille iski aivan mälytön hellyydenpuuska päällensä. <3 Siinä tuli sitten useampi tunti istuttua, juteltua ja rapsuteltua rakasta lintustain. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti