torstai 3. marraskuuta 2011

Aarrearkkuja

Rahan meno tässä taannoisessa Lapuan Halloween näyttelyssä oli jotain aivan kaameeta.. Itsellä paloi yli 100e! Nyt on ainakin kaikkien elukoiden ruokavarastot täynnä pitkäksi aikaa ja kaksi uutta terraa odottamassa hyllyyn pääsyä. Tulin sitten ostaneeksi kaksi "aarrearkku" akvaa, vaikka tähän asti olen aina taistellut näitä kultareunuksisia kammotuksia vastaan.
Viikko ennen näyttelyä huomasin netissä erään mielenkiintoisen akvaario myynti-ilmoituksen ja teinkin niistä varauksen heti! 70cm pitkät, liki 40cm korkeat ja leveydeltään juuri sopivat meikäläisen gerbolan hyllyyn. Kultaiset reunukset annoin siinä kohtaa anteeksi, kun huomasin miten hyvin akvoja oli pidetty. Akvat pistävät massiivisuudellaan ja poikkeavalla värillään(muut terrat ja akvat ovat hopeisia + 1x musta väliaikaisesti) heti silmään, mutta eipä tuo nyt haittaa, maalaa sitten, kun alkaa liikaa silmiä särkemään. ;) Akvoissa oli muuten siniset taustapaperit kiinni, joihin tykästyin oikein kunnolla. Ennen pidin niitäkin typerinä ja muistan kuinka pari vuotta sitten niitä revittiin ja rapsuteltiin irti aivan paiseessa.. Mikähän mua oikein vaivaa? Ei pidä koskaan sanoa, ettei koskaan. :D

Kuvan otto hetkellä akva on miltei kokonaan sisustamatta ja purua on vähän.

Afro(kuvassa) oli suorastaan onnensa kukkuloilla koko loppuillan. :) Se sinkoili kuin raketti pitkin uutta asuntoa ja sukelteli puruihin minkä kerkesi. Zervo kämppis piilotteli mökissä ensimmäiset 20min(kurkisteli kuitenkin jatkuvasti ovi aukosta. ;) Meidän "neiti pieni & huomaamaton" <3), jonka jälkeen se uskaltautui ensimmäiselle tutkimusreissulleen. Pahvien, puuvirikkeiden, purun, pesävärkkien ynnä muiden jälkeen meno hieman rauhoittui Zervon osalta ja se alkoi rauhallisesti rakentamaan mökkiin pesää. Afro jaksoi riehua muutaman tunnin, jonka jälkeen se käpertyi pikkuisen Zervon ympärille nukkumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti