sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Nimeämisestä


Meillähän nämä nimisysteemit menee siis siten, että yhdistelmät, joita teen lilac linjani eteen nimetään ihan suoraan aakkosjärjestyksessä. Poikasia yhdistää myös se, että nimet koostuvat yleensä Pohjanmaan murresanoista. <3 Ennen ajattelin nimetä kaikki englannin kielisillä nimillä, mutta luovuin tästä ajatuksesta, koska se ei tuntunut millään tavalla omalta. Poikueet, jotka palvelevat blue linjaa, nimetään esim. D/nro/aakkonen. D -kirjain kertoo, että poikueella on taustallaan diluutteja(sinisiä tai dilute nutmegeja) tai dilute geenin kantajia (mustia, nutmegia +kuviolla).

Numero kertoo, monesko meillä syntynyt poikue on, jolla on taustallaan sinistä. Aakkoset pyörivät jälleen normaali järjestyksessään, mutta poikueen poikaset nimetään siten, että kirjain on jonkin artistin tai bändin ensimmäinen kirjain ja poikasten nimet tulevat tämän/näiden kappaleiden nimistä. esim. D3C -poikue = Diluutti poikue nro 3, C= Cooper (Alice) ja poikasten nimet ovat kappaleiden mukaan; Poison ja Love's a Loaded Gun.
Että näin. :D Ei se tämän vaikeampaa rakettitiedettä ole. Tämä "vaikeahko" koodisarja helpottaa vain omaa muistamistani, kun alan suunnittelemaan yhdistelmiä. Näin ollen on paljon helpompaa muistaa, että kuka on kenenkin sisarus, puolisisarus, isä, emä jne eikä tarvitse kävellä muistikirjat ja sukutaulut kourassa kaikkialla.
 
Rekisteröiminenhän vaatii sen, että nimi on pituudeltaan max. 20 merkkiä. Välillä tämä on tuottanut ongelmia, koska Pohjanmaan murre on siitä erittäin kuuluisa, että tyylimme on venyttää sanoja pidemmiksi mitä ne normaalisti ovatkaan. Nimiä hahmotellessa ja toistellessa kuluu siis niin kynää kuin paperiakin kiitettävästi. ;)
 

Tämmöinen kuvatus löytyi vanhalta koneelta. Kuvassa F -poikueen tyttöjä. :)
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti