maanantai 30. syyskuuta 2013

Askartelua

Perjantai ilta.. Leffailta kavereiden kanssa tulossa ja podet huonoa omaatuntoa nurkkaa rapuuttelevasta gerbiilistä? Hyvin tuttu tilanne, eikä mene aikaakaan, kun joku keskeyttää leffan ja kysyy, mistä tuo ääni kuuluu? Mikä se on? No se on tylsistynyt gerbiili. 

Kaikki me tiedämme, mistä hyvä leffailta koostuu! Totta kai itse leffasta ja hyvästä seurasta, mutta jonkun tulisi myös poiketa kaupan kautta hakemassa sipsit ja dipit! <3 Maustamatonta kermaviiliä voi tarjota pienen nokareen myös gerbiileille ennen kuin itse dippiä aletaan sekoittamaan kermaviiliiin. Mikäli olet Pringlessien tai Taffelin "tuubien" ystävä, niin älä ihmeessä hävitä oivaa pahviputkea, vaan säästä se askartelua varten! Muokatusta sipsi tuubista saa oivan virikkeen gerbiileille, joka kestää pikkuisten työstöä hieman kauemmin kuin tavallinen vessapaperirullan hylsy. 

Homma alkaa siten, että poista molemmat purkin päädyt saksien avulla. Tämän tehtyäsi pääset vihdoin käsiksi sipsin muruiseen suojapaperiin,
jonka voit irroittaa näppärästi kynsien avulla.


Tämän jälkeen koko sisuksen pitäisi vetämällä(vastakkaisesta suunnasta, mistä paperin irti rapsuttelu alkoi) lähteä helposti ja kokonaisena irti. Tässä joutuupi hieman käyttää voimaa. ;)

Valmista! Alumiinista ja foliosta riisutun pahviputken voi nyt laittaa kokonaisena terraarioon tai vaikkapa halkaista siitä kaksi lyhyempää putkea.
 

1 kommentti:

  1. Meillä mies kuskas kauheet läjät kirjastoista paksuja pahvirullia, samaa halkasijaluokkaa kuin tuo pringlespurkki. Se siellä aina kontaktoi kirjoja niin jäi niistä kontaktimuoveista niitä hyviä rullia. Myös kangaskauppojen kangaspakoissa on sisällä hyviä rullia, mielellään antavat niitäkin pois.

    VastaaPoista