keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joululahjat?

Niimpä niin.. Arvatkaa muistinko tilata ajoissa? Enpä tietenkään. Yhden ostoskorin unohdin tallentaa kokonaan ja toisen unohdin klikata kassalle asti. *mokomakin puusilmä* Noh, ihan muutama lahja on onneksi tullut hankittua jo etukäteen enkä usko, että kenenkään maailma kaatuu, kun saa lahjansa vasta välipäivinä. Muutaman kanssa toki ollaan jo sovittukin, että nähdään ja vaihdellaan lahjoja vasta sitten, kun tilanne on rauhoittunut ja "pöly" laskeutunut. ;D


Jotenkin sitä ei edes miellä, että on joulu jo ihan kohta ovella. Ensimmäistä kertaa elämässä on sellainen olo, ettei ole minkäänlaista joulufiilistä. Ei vaikka kuinka on joulukortteja sadellut postiluukusta, radiossa soitetaan joulubiisejä, jouluverhot ja -valot paikoillaan, kynttilöitä on poltettu entistä enemmän, mutta ei. Lumi puuttuu... Viime vuonna olin tähän aikaan jo laskettelemassa siskon kanssa rinteillä. Sain viime vuonna pitkästä aikaa taas kiinni siitä laskettelu innostuksesta, joka mulla joskus nuorempana oli ja siitä täytyy vain ja ainoastaan kiittää rakasta siskoa, joka sai mut vängän väkisin rehattua rinteeseen, vaikka kuinka ensin marisin. ;) Tein lupauksen, että ensi vuonna sitten uudelleen ja tämä ei varmasti jää tähän muutamaan kertaan!

Asia ei sinällään masenna, mutta harmittaa todella kovasti. On pimeää ja märkää, muttei lunta ja keli on niin vaihtelevaa. Jotenkin nyt on semmoinen olo, ettei tahtoisi millään jäädä kotiin istuskelemaan, mutta toisaalta miksi haluaisin mennä pihalle palelemaan tai kauppoihin, joissa on taas täys maailman lopun meininki päällänsä. Alkuviikosta piipahdin Anttilassa kiertelemässä ja katsomassa paria kaveria (Lokakuussa syntyneet veljekset "Rauno" ja "Myrsky" lähtivät samalla reissulla uusiin koteihinsa). Kiertelyni loppui siihen, kun aloin kuunnella. Kuulevatko korvani oikein? Kyllä, voi ei kyllä... Nopeutettuja joululauluja! Oikeasti?! Tuntui, että ihmiset juoksi ees taas kauhealla stressillä ja kiireellä enkä usko, että tämä renkutus rytäkkä mitenkään paransi asiaa. Hyi! Miksi ihmeessä joulun ajasta on tullut tämmöistä? Ennen joulua odotti ja se piti sisällään paljon jännitystä, mutta silti kaikkialla oli rauhaisaa. Nyt stressi tuntuu korvanneen kaiken. Tai sitten olen pyörinyt(toivottavasti) ihan väärissä paikoissa. :D 

Teen tässä lähipäivinä Zooplussan tilaukseni loppuun ja sitten tilaan Etelä-Suomesta isomman satsin GerbiiliMixiä ja HerkkuMixiä varastoon, joten jos jollakin on tarvetta saada muutamaa kiloa ruokaa kerrallansa ostettua, niin tästä satsista voin ilomielin myydä pienempiä määriä. Pistäkkee vaan viestiä tulemaan, niin tiedän kelle tulee mitä ja miten paljon. :) (Jaan koko tilauksen summan kilojen ja postikulujen kesken, joten hinnat ei taaskaan pilviä hivele.)

Vaikka eläinten lahjat(ja ihan oikeasti tällä kertaa ei tullut shoppailtua mitään turhaa!) jäivätkin nyt jouluksi saamatta, niin ei hätiä mitiä. Lähikaupassa kierrellessäni huomasin kauralyhteet! Aivan mahtavaa! Muutamalla hassulla eurolla lähti mukaan pari isoa pussukkaa ja nämä olisi sitten tarkoitus jouluna jakaa koko konkkaronkalle. Mainio lahja siinä mielin, että herkuteltavaa ja jyrsittävää virikettä piisaa varmasti jokaiselle.


Rauhallista joulun odotusta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti