tiistai 10. joulukuuta 2013

Vitriini

Ja huoneen sisustaminen senkun jatkuu. :) Olen ikionnellinen tästä uusimmasta hankinnasta! Muutaman vuoden olen haaveillut omasta vitriinistä, joka ei veisi hirveästi tilaa, mutta jonne saisi koottua kaikkea tärkeää ja mukavaa näytille. Ostin tämän vitriinin ihan muutamalla kympillä käytettynä. Niin hyvin pidetty ja upea löytö, ettei sanotuksi saa! Kanin avustuksella(pitkäkorva kantoi ruuvipussia ja loikki perässäni :D) saimme tämän kasaan tuossa tuokiossa. Furmista kevyesti harmitti, kun tämä hieno "temppurata kehikko" nostettiin pystyyn ja siihen alettiin asentamaan laseja ympärille.

Vitriini tuskin jää tuohon missä se nyt patsastelee. Piti vain nopeasti saada siitä jonkinmoinen kuva ja siirtää pois se tuosta keskeltä lattiaa, ennenkö sen joku epähuomiossa taklaa vahingossa kumoon. Sinänsä tämä Ikean Detolf merkkinen vitriinikaappi on jämäkkä ja tukevan oloinen, mutta ohjeissa ainakin oli vinkkinä, että se kannattaa varmuuden vuoksi sijoittaa lähelle seinää ja asentaa siihen kiinnikkeet.

Tässä oli myöskin semmoinen hauska ominaisuus, että ylimpään 'lokeroon' saa asennettua sisälle pienen lampun. :) Vitriinissä on kolme lasitasoa, mutta otin alimman ainakin nyt joksikin aikaa pois, koska halusin laittaa ikkunalaudalla patsastelleen ison tekokukan tuonne alimmaiseen lokeroon ruukkuineen päivineen. Keskitasolta löytyvät gerbiilien lemmikkiluokassa kisatessa saatuja Best In Show -pokaaleja ja ylimmällä tasolla vuoden voittaja satoa. Tässä lähipäivinä laitan taulut seinille ja muutama pienempi kuva olisi tarkotus sijoittaa vitriiniin pokaalien ohelle.

1 kommentti: