tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kirppistelyä

Olen aina ollut sitä mieltä, että lemmikkieläinten parhaat ostokset löytyvät aivan jostain muualta kuin eläinkaupasta. Kirpputorit ovat osoittautuneet hyviksi paikoiksi löytää kaikkea hyödyllistä hyvään hintaan. Vähän mielikuvitusta ja ajatusta turvallisuuden suhteen kehiin ja volá! :D 
Mielessä on kytenyt jo hetken, että olisi kiva löytää jostain semmoinen vauvojen muovinen avainnippu -lelu. Tämä tulisi siis kanille, joka kyyskyttää jatkuvasti mun omia ja oikeita(!!) avaimia pitkin ja poikin ja sitten niitä saakin etsiä kissojen ja koirien kanssa ties mistä! Lisäksi etsintälistalla olisi myöskin jokin kivasti kuvioitu vähän kulunut lastenhuoneen matto, vaikkapa sellainen missä on autorata tms, mitä ihmeitä ne oikealta nimeltään oikein on? Liikennemattoja!

Tässä kuitenkin muutamia esimerkkejä viime viikon löydöistäni ennenkö eksyn taas itse aiheesta ja alan haaveilla liikaa.

Sisustuskoreja; pienemmät 3e/kpl ja iso 4e.

Hyväntuulinen myyjä kassalla myhäili, että kylläpäs löysin nättejä lehtitelinekoreja... Heh. Tässä vaiheessa en vieläkään tohtinut ääneen kertoa, mikä niiden käyttötarkoitus oikeasti tulee olemaan. Joku sisustusfriikki olisi saanut vielä säkällä jonkin sortin slaagin, kun olisi ohimennen kuullut, että nämä menevät eläinten käyttöön. :)

Valkoinen iso muffinssi kulho tai jokin sokerikko hintaan 2e.
Toisin sanoen äärimmäisen hyvän kokoinen, tyylikäs ja tukeva ruokakuppi. ;)


Viihtyisää. <3 

Oikeasti Sisu on lähestulkoon aina noin juron näköinen ilmestys. Tässä se on oikeasti hyvin tyytyväinen ja iloinen, vaikkei siltä näytä. :D Korit tarjosivat oivan pesän kyljelleen kaadettuina ja samalla ne muodostavat pienen tason, sillä niiden päälle pystyy hypätä. Materiaali ei ollut myrkyllistä, mutta saapi nähdä miten kauan se kestää chinchillojen hampaiden käsittelyssä. En ainakaan huomannut, että kukaan "villahiiristä" olisi alkanut suoralta tassulta näitä tuhostelemaan. Vähän maistelua, jonka jälkeen jokainen tahtoi päästä sisälle tai päälle istuskelemaan. Vähän tassuillekin vaihtelevuutta.

Lisäksi mukaan lähti oranssi 80 x 200 cm puuvillamatto 14e:lla. Matto oli täysin uusi ja vielä muoveissa. Muistaakseni lähtöhina oli ollut alunperin 35e. Matto tulee sopimaan hyvin olohuoneeseen pelkästään jo nätin värinsä puolesta. Tämä mun oranssipinkki -aikakauteni sai siis luvan perästä jatkoa. Matolle olisi ollut tarjolla identtinen, mutta oliivin vihreä kaveri, mutta jätin sen kuitenkin ottamatta. Ihastuin tähän mattoon myös sen pehmeyden takia. Siinä on sitten minun ja kanin hyvä pötkötellä ja lukea kirjoja pitkin päiviä, kun loma ja yhteinen arki pääsee jälleen kunnolla alkamaan. :) 


Löysin myös kaksi Pentikin vaaleanpunavalkoista jälkiruokakulhoa, mutta päätin jättää ne ainakin toistaiseksi vielä ostamatta. Jälkiruokakulhoiksi mielestäni aivan liian pieniä, mutta tuoreruokakipoiksi tai gerbiilien kylpyhiekka-astioiksi ihan kivoja. :) Naureskeltiin mumman kanssa, että tää menee taas kohta siihen, että ihmiset kattoo pitkään näitä meidän "porvarieläimiä", jotka syö ruokansa kalliista merkkikipoista ja -kapoista ja pyyhkii tassunsakin tyyliin Ratian pyyhkeisiin samalla, kun ihmiset syö jostain kivikautisista ja lohkeilleista astioista. :D "Eihän sitä nyt itselleen, mutta kun eläimille halvalla sai."  

2 kommenttia:

 1. Sie inspiroit miua! Ai kauhea kun tänään kauppareissulla silmä vipatti kaiken maailman kippojen, ämpäreiden, tekstiilien ja kuppien pariin noin niinkuin eläimille käyttötarkoituksessa. Tänään en antautunut inspiksen vietäväksi, mutta kyllä sekin päivä varmasti koittaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläs nyt! Tilannehan on ihan päin vastoin! :D Sun innoittamana mä läksin pitkästä aikaa kotipaikkakuntani pieniä kirppiksiä kiertämään.
   Mulla ois myös esiteltävänä, mitä tuli ostettua viime viikolla (omalle kanille suunnattuja juttua, mutta toimii kyllä marsuillakin). Tosin huomasin juuri, että mulla on noin 30 luonnosta odottamassa... Oon todella hyvä keksimään aiheita, mutta sitten jotenkin sitä vain aina unohtaa ne tuonne ajatellen, että tuossapa mulla on sitten sadepäivän varalle tekemistä. Pitää alkaa tuota pakkaa purkamaan jotenkin järkevästi. Nämä "sisustus" ja kirppislöytö jutut meinaa kyllä mennä kaiken edelle, sillä ne ovat nyt melko pinnalla, kun tulee häkkimuutoksia ja eläimet vaihtavat piakkoin toiseen huoneeseen asustelemaan. :)

   Poista