keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Vanha ystäväni Etikka


Aloin pitkästä aikaa pengastamaan kotitalon varastoa ja keksin, että voisin ottaa vanhan marsuhäkin alaosan(häkki on kaksikerroksinen) kanille käyttöön. Kani asustaa tällä hetkellä kulmahäkissä, jossa on omat hyvät puolensa, mutta kun sitä tyhjää "hukkanurkkaa" ei satu seuraavan suuren rymsteeraamisen jälkeen todennäköisesti olemaan, niin on turvauduttava näihin perinteisiin malleihin. Onneksi tuo häkki oli vielä jäljellä ja tallessa, sillä olen monesti isälle puhissut, että se tulisi myydä pois. Näin sitä vain yhtäkkiä saattaakin tulla tarve jollekin häkille, jolle ei ole vuosiin ollut käyttöä. :D

Marsujen poismenon myötä olin melko rikki ja masentunut. Tuolloin ei paljoa pystynyt likaista ja marsutonta häkkiä kohtaamaan saatika siivoamaan kunnolla(!!). Tai tekemään juuri yhtään mitään. Pelkkä ajatuskin häkin puhdistamisesta oli yhteen aikaan ihan liikaa. Häkit ja tarvikkeet kannettiin siis suoraan pois silmistä varastoon, jotta ne olisivat myös pois mielestä. Nyt tunsin kuitenkin olevani valmis ja päätin antaa pinttyneille pissatahroille kyytiä. Kyllä tästä vielä kelpo häkki saadaan! 


Oli siis jo korkea aika kutsua vanha ystäväni K-menun Etikkapullo avuksi! Etikka on aivan uskomattoman hyödyllinen aine moneenkin asiaan ja tästä löytyy myös paikka, missä vain etikka tuntuu kokemuksen puolesta loistavan. Etikkaa veteen sekoitettuna, parin tunnin liotus aika ja aina välillä käydä vähän näyttämässä harjaa tälle seokselle ja awot! Uskomatonta, mutta totta. Häkkien pohjat olivat kuin uudet. (naarmuja ei tämä aine ikävä kyllä osaa taikoa pois. ;))


Tein tämän saman tempun myös kanin nykyiselle vessalaatikolle (harmaa kissanhiekkalaatikko) ja pohdinkin, että tästä voisi ottaa ihan jonkin rutiinin. Tyyliin kerran kuukaudessa? Äh, en mä tiedä kauanko tommonen pinttyminen ottaa aikaa, kun nykyisin tuntuu olevan tarjolla huomattavasti imukykyisempiä kuivikevaihtoehtoja mitä ennen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti