lauantai 5. syyskuuta 2015

SGY:n Kuvakisa!

Nyt ehtii vielä osallistumaan Suomen Gerbiiliyhdistyksen järjestämään kuvakisaan!Parhaista 12 kuvasta painetaan SGY:n seinäkalenteri tulevalle vuodelle. Kanteen valitun kuvan lähettäjälle on luvassa palkintona yhdistyksen jäsenyys vuodelle 2016. 
Osallistu kuvakisaan lähettämällä kuva tai kuvat viimeistään 15.9.2015 osoitteeseen: sihteeri@gerbiili.fi.

Voit osallistua kuvakisaan niin monella gerbiili-/degu-/hyyräaiheisella kuvalla kuin haluat. Laita mukaan kuvan ottajan, eläimen omistajan, ja kuvassa esiintyvän eläimen nimi. Kuvien ottajan lupa tulee olla kuvan julkaisuun. Kuvia saatetaan muokata hieman kalenteria varten (esim. rajata). Kuvia ei julkaista muissa SGY:n julkaisuissa.

Kuvan suositeltu minimikoko on: resoluutio 300 dpi tai enemmän ja vähintään 2000x1400 pikseliä (tiedostokoko noin 1-4 Mt). Tiedostomuodot: TIFF tai JPG.


PS. Kannattaa ehdottomasti osallistua! Mikäli nyt tuntuu siltä, ettei millään nappaa lähteä riehuvia "elohiiriään" kuvailemaan, niin koneen syövereistä kaivetut vanhemmat kuvat kelpaavat myös vallan mainiosti. :) Teemat ovat aina hauska juttu, mutta tärkeintä on kuitenkin kuvan selkeys! Tähän mennessä kaikki yhdistyksen kalenterit ovat olleet todella hienoja ja laadukkaita, joten tehdään tämänkin vuoden kalenterista yhdessä vähintään yhtä mahtavaa katseltavaa! ;) Laitan vielä myöhemmin tänne blogiin lisää juttua, miten valmiin kalenterin voi tilata ennakkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti