tiistai 20. syyskuuta 2011

Tiis-tagi

Meillä on totutettavissa tällä hetkellä suurin gerbiili määrä ikinä.. Aikuisia urospareja, aikuisia naaraspareja, vanhempi naaras/tai uros ja poikanen sekä naaras ja uros pareja muutama. Näitä jälkimmäisiä jännitän ja odotan innolla. :) Toivottavasti tulisi kivoja pikku lilaceja ja blackejä. Keskityn nyt joulua kohden taas täysillä lilaceihin(monella alkaa olla ikää, massaa ja kokoa kiitettävästi), joten nk. "blue suunnitelmia" ei ole enää enempää tällen vuotta. Tai ei ainakaan pitäisi olla, sitä ei sitten tiedä, että mitä pikku ylläreitä mahtaa tulla taas vastaan ! Muutama diluutti saattaa talvella muuttaa gerbolaan, mutta ei siitä sen enempää.. vielä. ;) Itse asiassa, jos kaikki menee aikataulun mukaan(<- vähänkö kuulostaa viralliselta ja hienolta ! etenkin, kun puhutaan gerbiileistä. 8D) gerbolan porukoihin saattaa liittyä aikas kirjavaakin porukkaa, niin uroksia kuin naaraitakin.

Sitten, miksi olen tähän aikaan aamusta kotona ? Tänään olisi ollut 4h koulupäivä, mutta katsoin järkevämmäksi nukkua tunnin pidempään ja sitten kirjoitella blogia.. hups! Eiku.. Ei vaineskaan. ;)
Ajattelin tämän päivän aikana näpytellä työharjoitteluraportin valmiiksi, tulostaa kolmen kurssin materiaalit ja mapittaa ne(jotta kokeessa olisi edes osa papereista mukana ja hyvässä järjestyksessä. :D), suunnitella vuoden vvo -kurssit ja varasuunnitelmat, kirjoitella pakolliset sähköpostit pois alta ja lisäksi voisin pyörähtää kirjastossa ja alkaa hahmottelemaan tulevaa hankintatoimen työtä..

Kyllä näitä tehtäviä juttuja piisaa ja tuntuu, että kotona sitä ehtii tehdä puolet enemmän kuin koulussa. Muutama kaveri on aina ihmetellyt, että miten pystyn keskittyä täällä eläinten keskellä, mutta voisin sanoa, että se on todella helppoa niin kauan, kunhan Laguksella on masu ja kuppi täynnä ruokaa. heh. :D Tosi helppoahan täällä on keskittyä, kun on tottunut gerbiilien rapinaan tms eikä anna tämmöisten pienten äänten häiritä. Ihan hauska ajatus jäädä kotiin kaikessa rauhassa(ja nyt tietysti tällä sekunilla joku opettajista päättää löytää tämän blogin! klunk!), sillä ulkona tuulee ja sataa kaatamalla. Itseä vetävät enemmän puoleensa lämmin viltti, puuro, kynttilät, mansikat, sateen kuuntelu ja tehokas, mutta stressitön etäpäivä kotona. Sitten on jotain, mitä koulussa tauoilla ei voi tehdä, mutta kotona voi: taukojumppana marsun p*skan lappaaminen! Ihanaata! ;D

 Uusi kaffipurkki <3 
Tulin täydentäneeksi sarjaa perjantaisella Seinäjoen reissullani.

 Pihkura! Täydellinen lähikuva emosta ja poikasista, 
jonka poikki sitten menee heinän korsi!

 Lämpöisiä ja tunnelman täytteisiä syysiltoja kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti